NOUGAT COOKIES WITH HAZELNUT BRITTLE

NOUGAT COOKIES WITH HAZELNUT BRITTLE

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125 g icing sugar
250 g butter
1 egg yolk
pinch salt
375 g wheat flour

1 package nougat
hazelnut brittle

_ combine all ingredients [except nougat and hazelnut brittle] and quickly knead into a dough
_ form the dough into a ball, divide it into two halves and wrap it in cling film
_ let it rest in the refrigerator for 3 hours
_ preheat oven to 150°C [circulating heat]
_ take out one half of the dough and roll it out quite thickly on a lightly floured work surface [approx. 4mm]
_ cut out cookies and carefully place them on two baking trays covered with baking paper
_ shape remaining dough into a ball and put it back in the refrigerator until it is needed again
_ bake the cookies in the oven for about 8-12 minutes, depending on their size
[cookies should only be lightly browned at the edges]
_ let them cool down
[proceed in the same way with the rest of the dough until the entire dough is used up]
_ heat the nougat mass in a water bath until it is liquid
_ place the biscuits on a grid and decorate with nougat
_ sprinkle with hazelnut brittle


NOUGAT KEKSE MIT HASELNUSSKROKANT

125 g Puderzucker
250 g Butter
1 Eigelb
Priese Salz
375 g Weizenmehl 

1 Packung Nougat
            Haselnusskrokant

_ alle Zutaten [außer Nougat und Haselnusskrokant] vermengen und so kurz wie möglich zu einem Teig verkneten
_ den Teig zu einer Kugel formen, in zwei Häften teilen und in Frischhaltefolie wickeln
_ im Kühlschrank 3 Stunden ruhen lassen
_ den Backofen auf 150°C Umluft vorheizen
_ eine Hälfte des Teigs herausnehmen und auf einer leicht bemehlten Arbeitsfläche recht dick ausrollen [ca. 4mm]
_ Plätzchen ausstechen und vorsichtig auf zwei mit Backpapier belegte Bleche geben
_ Teigreste immer wieder zu einer Kugel formen und bis zur weiteren Verwendung in den Kühlschrank legen
_ die Plätzchen im Backofen je nach Größe etwa 8-12 Minuten backen
[Plätzchen sollten nur am Rand ganz leicht bräunen]
_ auskühlen lassen
[mit dem restlichen Teig gleich verfahren, bis der gesamte Teig aufgebraucht ist]
_ Nougatmasse im Wasserbad erwärmen, bis sie flüssig ist
_ Kekse auf einen Gitterrost legen und mit Nougat dekorieren
_ mit Haselnusskrokant bestreuen

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GERMAN MEAT BALLS

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GINGER MILK TEA

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