CINNAMON BANANA MUFFINS

CINNAMON BANANA MUFFINS

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⅔ cup sugar
¼ cup vegetable oil
2 large  bananas
[as ripe as possible]
2 large eggs
1 teaspoon vanilla extract
1 ⅔ cup all-purpose flour
1 teaspoon baking powder
½ teaspoon salt
½ teaspoon cinnamon

2 tablespoons sugar
½ teaspoon cinnamon
for the topping

_ preheat oven to 180°C [375°F]
_ prepare 12 muffin cups
_ combine sugar, oil and eggs [whisk with a wire whisk]
_ mash bananas with a fork and add to the mixture
_ finally add flour, baking powder, salt and cinnamon
[stir until just combined]
_ spoon batter into muffin cups [½ to ¾ full]
_ combine extra sugar and cinnamon and sprinkle a thin layer on top of each muffin
_ bake for 15 to 20 minutes [until toothpick comes out clean]
_ remove from heat and leave to cool to room temperature


BANANEN ZIMT MUFFINS

135 g Zucker
60 ml Pflanzenöl
2 große Bananen
[so reif wie möglich]
2 große Eier
1 Teelöffel Vanilleextrakt
210 g Allzweckmehl
1 Teelöffel Backpulver
½ Teelöffel Salz
½ Teelöffel Zimt
2 Esslöffel Zucker
½ Teelöffel Zimt

_ Backofen auf 180°C [375°F] vorheizen
_ 12 Muffinformen vorbereiten
_ Zucker, Öl und Eier miteinander verrühren
[mit einem Schneebesen verquirlen]
_ Bananen mit einer Gabel zerdrücken und untermengen
_ zum Schluss Mehl, Backpulver, Salz und Zimt zugeben [nicht übermixen]
_ Teig in Muffin-Förmchen löffeln [½ bis ¾ voll]
_ extra Zucker und Zimt vermischen und eine kleine Menge auf jeden Muffin streuen
_ 15 bis 20 Minuten backen
[bis der Zahnstocher sauber herauskommt]
_ herausnehmen und auf Raumtemperatur abkühlen lassen

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BEET PICKLED EGGS

BEET PICKLED EGGS

EGGLESS EGGNOG

EGGLESS EGGNOG